Find Bedrijven is de asbest autoriteit, een toonaangevende advies-, onderzoek-, inspectie-, projectmanagement en ingenieursorganisatie die oplossingen levert op de gebieden milieu en gebouwen. We verbeteren mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. Find Bedrijven zorgt met zijn asbest inspectie en inventarisatie voor advies, analyses, implementatie en onderhoud van projecten voor particulieren, bedrijven en overheden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor energieprestatieadvies.

We staan dichtbij onze klanten, denkend als en samenwerkend met onze klanten.

Find Asbestinventarisatie is in 2006 opgericht in Friesland als Milieukundig Asbestinventarisatie- & Adviesbureau, hetzelfde jaar is Find Inspecties & Analyses opgericht.
Twee dynamische bedrijven welke zich concentreren op asbestonderzoek en bouwfysische inspecties. Find Asbestinventarisatie is gecertificeerd conform SC-540 en Find Inspecties & Analyses is geaccrediteerd conform NEN / ISO 17020 en NEN / ISO 17025. We onderzoeken, adviseren, rapporteren, inspecteren en analyseren steeds volgens de laatste normen.
De Find Bedrijven onderscheiden zich door een uitstekend serviceapparaat en een efficiënte aanpak van elk asbestprobleem.
Find Bedrijven biedt een compleet dienstenpakket aan en door diverse soorten onderzoek te combineren, kunnen we opdrachtgevers snel, effectief en tegen concurrerende tarieven van dienst zijn. De flexibele organisatie verricht haar werkzaamheden vanuit de locatie Heerenveen, Friesland waar het hoofdkantoor is gevestigd.