Laboratorium voor asbest inspectie

Het milieulaboratorium in Heerenveen biedt alle support en services die noodzakelijk zijn voor de asbestinventarisatie, inspectie en analyse van de Nederlandse markt.

Ons laboratorium werkt met state-of-the–art apparatuur

In ons laboratorium in Friesland analyseren we asbestmonsters van over de hele wereld en deze aangeboden monsters kunnen wij binnen 24 uur testen. Jaarlijks worden er meer dan 10.000 monsters in onze hoofdvestiging te Heerenveen geanalyseerd, met de modernste apparatuur en volgens de laatste asbestnormen en richtlijnen. Daarnaast beschikken we over een vloot van mobiele laboratoria, die op locatie luchtmetingen uitvoeren, materiaalmonsters nemen en analyseren.

Voor meer informatie over de inventarisatie van asbest kunt u altijd een kijkje nemen op onze asbestinventarisatie pagina.

button_doe_een_asbestinventarisatie
De buitendienstmedewerkers en mobiele asbest laboratoria, verspreid door Noord- & Midden Nederland, reizen rechtstreeks vanuit hun woonplaats naar de werklocatie in hun regio voor asbest inspectie. Asbestrisico’s kunnen door Find pijlsnel in kaart worden gebracht door de uitgekiende spreiding van de steunpunten in Noord- en Midden Nederland. Omdat de laboranten participeren in Find’s calamiteitendienst kan – mocht dat nodig zijn – flexibel en zonder tijd te verliezen worden gereageerd. Voor informatie en/of contact kunt u rechtstreeks het laboratoriumnummer 0513 – 65 33 18 (optie 1) bellen. Voor schriftelijke reacties kunt u mailen naar laboratorium@findbedrijven.nl.

[youtube id=”W9B6ANgiTN0″]

Op alle verrichtingen gelden de Algemene Voorwaarden, welke leidend zijn, van Find Bedrijven.
U kunt kosteloos de Algemene Voorwaarden aanvragen via onze administratie of downloaden vanaf onze website.