Prijzen van asbestinventarisaties

Het uitvoeren van een volledige asbestinventarisatie is een precies en specialistisch werk, dat moet voldoen aan hoge veiligheidseisen. De kosten die gebonden zijn aan het verwijderen van asbest zijn dan ook niet gering. Wij adviseren echter om nooit zelf de asbest te verwijderen. Afgezien van het feit dat dure beschermende kleding aangeschaft dient te worden en het asbest daarnaast nog moet worden afgevoerd, brengt u uw gezondheid in gevaar.

Find Asbestinventarisatie combineert een hoge kwaliteit dienstverlening met zeer scherpe prijzen vergeleken met andere partijen. Ook op het gebied van asbestverwijdering hanteren wij concurrerende tarieven. Voor het opstellen van een goede aanbieding hebben wij vooraf foto’s, plattegronden en eventueel bestektekeningen nodig.

Bel 0513 653 318 Vraag een offerte aan

Prijs specificatie asbestinventarisatie

De kosten van asbestonderzoek voor het afvoeren van asbest is opgebouwd uit diverse elementen. Bij grotere ruimtes zijn de kosten voor het lokaliseren, inventariseren en afvoeren van de asbest vanzelfsprekend hoger. Dit komt doordat de volledige ruimte uitvoerig geïnspecteerd moet worden. Na deze inspectie wordt de asbest gericht en op een vakkundige manier verwijderd. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de prijs van een asbestinventarisatie in uw pand: wij berekenen de kosten voor particulieren en bedrijven.

Naast de grootte van de ruimte is tevens de hoeveelheid asbest van invloed op de prijs van de asbestinventarisatie. Ook het verwerken en afvoeren is een grote factor in de kosten voor het verwijderen van asbest. Find Asbestinventarisatie werkt samen met een aantal gecertificeerde partners op het gebied van asbestverwijdering.

Hoe asbestinventarisatie in zijn werk gaat bij zowel bedrijven als particulieren kunt u allemaal terug vinden op onze pagina over asbestinventarisatie.

 

Onderzoek naar asbest? Bel een van onze deskundigen!

Wij beantwoorden graag al uw vragen over de kosten van asbest onderzoek, inspectie en inventarisatie. U kunt tevens hier onze pagina over asbestinventarisatie bekijken voor meer informatie. Bel ons hoofdkantoor in Heerenveen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Find Asbestinventarisatie, tel. 0513 – 653 318 en kies optie 2.

Op alle verrichtingen gelden de Algemene Voorwaarden, welke leidend zijn, van Find Bedrijven.
U kunt kosteloos de Algemene Voorwaarden aanvragen via onze administratie of downloaden vanaf onze website.