Asbest wordt nog regelmatig aangetroffen in panden in Lemmer. Aangezien dit schade kan toebrengen aan uw gezondheid, is het aan te raden om een asbestinventarisatie te laten uitvoeren op uw woning of bedrijfspand. Zo kunnen we de aanwezigheid van de schadelijke stof controleren en indien nodig het asbest verwijderen.

  • Klantwaardering van 9,7/10
  • Gedegen advies van onze specialisten
  • Laat veilig asbest verwijderen in Lemmer

Vermoedt u dat er asbest aanwezig is in uw gebouw, dan neemt u contact op met Find Inspectie, de autoriteit op het gebied van asbestinventarisatie.

logo-3
logo-1
logo-2

Kosten van asbestinventarisatie en asbest verwijderen

Hoeveel u betaalt voor de asbestinventarisatie of inspectie is afhankelijk van een aantal factoren. Onder meer de grootte van het pand en de hoeveelheid asbest die we aantreffen spelen een rol bij de bepaling van de kosten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bel 0513 653 318 Vraag een offerte aan

Werking asbestinventarisatie

Laat de aanwezigheid van asbest inventariseren door de specialisten van Find Inspectie. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis adviseren we u en inspecteren we uw pand:

  1. Advies over het al dan niet laten inspecteren van uw pand en het type inspectie
  2. Asbestinventarisatie van uw woning of bedrijfspand
  3. Rapportage met de resultaten
  4. Advies over de verwijdering van het asbest inclusief een berekening van de kosten
  5. Als u akkoord gaat met de offerte, verwijderen we het asbest voor u

Laat asbest verwijderen door de specialist

Probeer nooit zelf asbest te verwijderen. U wordt dan blootgesteld aan gezondheidsrisico’s, omdat er asbestvezels in uw longen terechtkomen. Find Inspecties gaat bij de verwijdering van asbest nauwkeurig te werk, zodat we het asbest veilig weghalen en afvoeren.

Asbest in gebouwen in Lemmer

In de tweede helft van de 20e eeuw werd asbest veelvuldig gebruikt voor de isolatie en brandwering van woningen en andere gebouwen. Pas in de jaren 90 werd het gebruik van asbest in de bouw verboden, dus als uw pand voor deze periode is gebouwd, dan is het goed mogelijk dat er asbest in uw woning aanwezig is, bijvoorbeeld in het dak, de wanden of de vloer. Veel oude schoolgebouwen, zakelijke panden en schoolgebouwen zijn gebouwd met behulp van asbest.

Omdat ik een oud kantoorpand wilde slopen, ben ik gaan uitzoeken of er asbest was dat risico’s opleverde. Na een uitgebreide inspectie van Find bleek dit het geval te zijn en ze hebben de asbest verwijderd voordat we gingen slopen. Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en het kostenplaatje was vante voren duidelijk.
Marco uit Lemmer

Gevaren van asbest

Als de vezels van asbest vrijkomen, dan zijn ze schadelijk voor mensen. Ze komen in uw longen terecht en veroorzaken vervolgens diverse asbestziektes als longkanker en asbestose. Elk jaar sterven er in Nederland zo’n 1.500 tot 1.600 mensen aan de gevolgen van blootstelling aan asbest. De meeste asbestziektes ontwikkelen zich pas in de loop van tientallen jaren en zijn fataal.

Ons werkgebied

Find Inspectie verricht asbestinventarisaties en inspecties in heel Nederland, maar met name in de provincie Friesland. In het gebied rondom Lemmer kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende plaatsen:

Vraag een offerte aan voor asbestinventarisatie in Lemmer

Voor meer informatie over asbestinventarisaties of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op via 0513 653 318 of door ons een bericht te sturen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Offerte asbestinventarisatie

De kosten van een asbestinventarisatie in uw pand zijn afhankelijk van de grootte van het gebouw, het doel van de asbest inspectie en de daarvan afhankelijke omvang van de inventarisatie. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor asbestinventarisatie en inspectie in Friesland en omstreken. Een van onze specialisten neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden en kosten met u te bespreken.

Overig onderwerp (verplicht)


captcha

Uw bericht

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.