Met een deskundige asbestinventarisatie in uw pand in Friesland komt u er snel achter of er asbest aanwezig is. De specialisten van Find Asbestinventarisatie voeren een asbestonderzoek uit en schrijven een rapportage voor u. Ook de eventuele verwijdering van asbest verzorgen we voor u.

  • RvA en conform bijlage XIIIa behorend bij artikel 4.27 van de Arbeidsomstandigheden regeling (voorheen SC-540) gecertificeerd
  • Wij komen bij u in Friesland langs voor advies
  • Veilige en deskundige asbestverwijdering

Neem contact op met Find voor meer informatie over een asbestinventarisatie van uw pand in Friesland. Wij komen bij u langs in elke stad en elk dorp in Friesland om u te adviseren over de asbest inspectie.

Bel 0513 653 318

logo-3
logo-1
logo-2

De kosten van asbestinventarisatie in Friesland en omstreken

De tarieven van asbestinventarisatie zijn niet vooraf vast te stellen. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte, omdat we alles uitvoerig inspecteren. Het uitvoeren van een asbestinventarisatie is specialistisch werk en moet voldoen aan hoge veiligheidseisen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een asbestinventarisatie van uw pand.

Vraag een offerte aan

Asbest inspectie

Laat een asbest inspectie uitvoeren om de aanwezigheid van asbest in uw pand te controleren. In ons professionele laboratorium in Friesland analyseren we jaarlijks ruim 10.000 asbestmonsters. We kunnen asbestmonsters al binnen 24 uur analyseren, zodat u snel de resultaten van de asbest inspectie krijgt. Daarnaast werken we met mobiele laboratoria om op locatie monsters te nemen en luchtmetingen uit te voeren.

  • Asbest luchtmetingen
  • Asbestidentificatie
  • Visuele inspectie

Asbestonderzoek: inventarisatie van asbestverdachte materialen

Met een asbestinventarisatie vindt u gauw uit of er asbest aanwezig is in uw pand. Wij voeren een uitgebreid onderzoek uit op locatie: we controleren uw gebouw(en) op asbestverdachte materialen en schrijven een rapport over onze bevindingen. Een asbestinventarisatie is vooral belangrijk in de volgende situaties:

  • Renovatie van een bouwwerk
  • Sloop van een pand
  • Aankoop of verkoop van een gebouw
  • Risicobeoordeling van aanwezige asbest

Asbest verwijderen

Asbest moet u nooit zelf verwijderen, omdat er bij de werkzaamheden bijna altijd vezels vrijkomen die zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. De specialisten van Find Asbestinventarisatie zijn op de hoogte van de veiligheidseisen, zodat we de asbest in uw woning of bedrijfspand veilig en vakkundig kunnen verwijderen.

Asbestinventarisatie voor bedrijven

Asbest in uw pand levert vaak pas problemen op wanneer de vezels vrijkomen en uw werknemers deze kunnen inademen. Het is echter nooit verstandig om asbest te laten zitten. Vooral bij de sloop of renovatie van een gebouw kunnen de asbestvezels gemakkelijk vrijkomen en problemen veroorzaken. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in uw pand? Neem dan contact op met Find Asbestinventarisatie voor een deskundige asbest inspectie en eventueel de verwijdering van asbest.

Asbest inspectie voor particulieren

Vermoedt u dat er asbest in uw woning in Friesland aanwezig is? Laat dan een vakkundige asbestinventarisatie uitvoeren. In enkele gevallen vormt de aanwezigheid van asbest geen gevaar en kunt u dit laten zitten. Vaak bestaat echter het risico dat asbestvezels in uw leefomgeving terechtkomen. Dit kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Daarom is het verstandig om asbest te laten verwijderen door een specialist.

Asbestinventarisatie in Friesland en omstreken

Find voert inspecties en analyses uit in Friesland en de rest van Nederland. Vermoedt u de aanwezigheid van asbest in uw woning of bedrijfspand, dan neemt u contact met ons op via 0513 653 318. Voor asbestinventarisatie in onder meer de volgende plaatsen komen wij bij u langs:

Afspraak maken voor asbestinventarisatie in Friesland

Voor meer informatie over het laten uitvoeren van een asbest inspectie of inventarisatie belt u 0513 653 318. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Offerte asbestinventarisatie

De kosten van een asbestinventarisatie in uw pand zijn afhankelijk van de grootte van het gebouw, het doel van de asbest inspectie en de daarvan afhankelijke omvang van de inventarisatie. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor asbestinventarisatie en inspectie in Friesland en omstreken. Een van onze specialisten neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden en kosten met u te bespreken.

Overig onderwerp (verplicht)


captcha

Uw bericht

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.