Bouwkundig onderzoek

Vorige week vrijdag heeft Find een positief bericht mogen ontvangen met betrekking tot acceptatie nieuwe opdracht voor asbest inspectie te Groningen.
Find Asbestinventarisatie is momenteel als adviesbureau, inspecteur en rapporteur nauw betrokken bij de bouwkundige onderzoeken aardbevingsgebied te Groningen. Afgelopen vrijdag heeft Find opnieuw een opdracht gegund gekregen om voor een langere duur meerdere woningen te inspecteren.
Deze nieuwe opdracht komt van een adviesbureau / ingenieursbureau te Heerenveen. In eerste instantie wordt er gesproken over het inventariseren van een 5.000 wooneenheden op asbestbevattende materialen. In de loop van tijd zal worden gekeken hoe de targets te doen finetunen. De bouwkundige onderzoeken zijn reeds al uitgevoerd. Echter bij herstelwerkzaamheden dient er nog ingekaderd te worden of er in de nabijheid van de herstelwerkzaamheden ook asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Mocht dit het geval zijn dan zal dit alvorens door een gekozen SC-530 bedrijf worden verwijderd.